Welkom bij Thermaeplaza.nl

Verzenden en retourneren

Verzenden

Thermaeplaza.nl werkt met PostNL voor haar leveringen. Indien de artikelen op voorraad zijn zorgen wij er in de regel voor dat uw bestellingen op werkdagen binnen 1 - 3 werkdagen worden verzonden. Een aantal producten zoals grote stalen wand zwembaden heeft een langere levertijd, dit staat vermeld bij de Extra productinformatie bij de producten op onze site.De afleverdagen voor bestellingen op zaterdag en zondag is meestal op dinsdag.

Iedere klant krijgt standaard (in de avond) een mailtje met hun track en trace code. Zo kunt u aan de hand van de code en uw postcode precies zien hoe laat het pakket bij u geleverd wordt. PostNL kan dit met een nauwkeurigheid van 2 uur aangeven. Wanneer u de bevestiging heeft gekregen dat Thermaeplaza.nl uw pakket heeft overgedragen, kunt u voor de status en/ of vertragingen het beste kijken op de website van PostNL via www.postnl/ontvangen/pakket-ontvangen.
Grotere pakketten, met name zwembaden vanaf 30 kg worden met speciaal transport aan u verzonden.

Voor bestellingen boven € 100,- zijn er geen verzendkosten voor u! Voor kleinere bestellingen onder de € 100,- rekenen wij voor verzending binnen Nederland en naar België € 5,95. Bij afwijkende verzendkosten is dit bij het product zelf vermeld.

Retourneren

De wet koop op afstand zorgt er voor dat u zonder opgaaf van redenen de koop, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, ongedaan kunt maken. U kunt de geleverde zwembaden, onderdelen, accessoires en ander bij ons gekochte producten in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. De eventuele verzendkosten die hiermee zijn gemoeid zijn dan voor uw rekening. U kunt uw pakket uiteraard ook zelf (inclusief het onderstaand retourformulier) afgeven: Thermaeplaza- Boerkamp 27 - 7245 BM - Laren (Lochem). 

Na retour ontvangst van uw artikel zullen we, na controle van de staat waarin het verkeerd, zo spoedig mogelijk het volledige door u betaalde bedrag terugstorten. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen gebeuren. Verzendkosten worden bij ons berekend bij aankoopbedragen onder € 100,-. Retourneert u een bestelling van boven de  € 100,-? U heeft dan bij de oorspronkelijke aankoop geen verzendkosten betaald, deze zullen dan niet aan u terugbetaald worden.


Heeft u meerdere artikelen besteld en wilt u niet de hele bestelling retourneren? Dan krijgt u het aankoopbedrag van het retour gezonden artikel terug.

Als u een artikel retour wilt sturen dient u altijd het herroepingsformulier te gebruiken. Retouren zonder formulier of een onvolledig ingevuld formulier zullen niet in behandeling worden genomen. 

LET OP SVP!!! Voor garantie zie de garantie formulieren op deze pagina.

Download hieronder het herroepings-formulier en mail dit eerst aan ons voordat u retour zend!

herroepingsformulier Thermaeplaza