Welkom bij Thermaeplaza.nl

Zwembaden

Een Bestway zwembad kopen? Ruime keuze bij Thermaeplaza.nl, snel leverbaar en eventueel af te halen. Ook voor onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten.

Ruime keuze aan zwembaden in alle soorten en maten van de merken Bestway, Jilong en Gre. Opblaasbaar, stalen frame, stalen wand en kinderzwembaden speciaal voor peuters, baby' s en oudere kinderen.
De zwembaden zijn eenvoudig en snel op te zetten voor in de tuin of op het terras. Met keuze uit zelfdragende zwembaden die opgeblazen moeten worden en frame zwembaden die ondersteund worden door een stalen frame. Deze zwembaden dienen na de zomer gedemonteerd en droog opgeborgen te worden.

Wilt u een professioneel eigen privé zwembad in uw tuin, onze Gre zwembaden zijn gemaakt van staal, de stalen wand en de opbouw delen zijn verzinkt en gecoat voor een lange levensduur. De stalenwand zwembaden worden geleverd inclusief liner, trap, en zandfilter. De gre zwembaden zijn in verschillende afmetingen, kleuren, en uitvoeringen beschikbaar denk aan bora bora, fidji en pasific. Indien u een andere afmeting zoekt die niet online staat aangeboden, vraagt u dan naar de mogelijkheden we kunnen bijna alles leveren.

Voor meer informatie kunt u ons contacten via onze contactgegevens.

 

Artikelen 1 tot 48 van 62 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 62 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2